Podnošenje zahteva za IPARD podsticaje za ruralni turizam do 30. oktobra

Status: AKTIVAN

Usled trenutne epidemiološke situacije i velikog interesovanja korisnika, rok za podnošenje zahteva u skladu sa Prvim javnim pozivom za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja produžen je do 30. oktobra 2020. godine.

Nastavi sa čitanjem...

.

IPARD fondovi za turizam

Status: AKTIVAN

U toku je prvi Javni poziv IPARD MERA 7 (IPARD ruralni turizam) koji se odnosi na subvencionisanje turizma. Donacije (subvencije) se odnose na izgradnju objekata za pružanje turističkih usluga (objekti za spavanje, prostor za predah, rekreaciju, teren za tenis, otvoreni i zatvoreni objekat sportske rekreacije, dečje igralište, bazeni…), opremanje objekata (nameštaj, televizijska oprema, satelitski prijemnici, radio, audiooprema, mašine i oprema za pranje, sušenje, peglanje…), proizvodnja energije iz obnovljivih izvora energije.

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan Prvi javni poziv za IPARD podsticaje u okviru MERE 7

Status: AKTIVAN

Prvi Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja objavljen je danas na internet prezentaciji Uprave za agrarna plaćanja. Rok za podnošenje zahteva je od 1. jula do 1. oktobra 2020. godine.

Nastavi sa čitanjem...

.

Objavljena bodovna lista za Četvrti javni poziv za nabavku novog traktora

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je BODOVNU LISTU za Peti javni poziv na osnovu člana 23. Pravilnika o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora.

Nastavi sa čitanjem...

.

Objavljena bodovna lista za Peti javni poziv za Meru 1

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je BODOVNU LISTU za Peti javni poziv na osnovu člana 23. Pravilnika o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.

Nastavi sa čitanjem...

.

Uskoro IPARD MERA 7 – sredstva za ruralni turizam

Status: AKTIVAN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dostavilo je akreditacioni paket za dve nove mere IPARD programa Evropskoj komisiji na mišljenje 8. Novembra 2019. Odgovor Evropske komisije očekuje se početkom ove godine.

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan Treći javni poziv za IPARD podsticaje za ulaganja u preradu u sektoru mleka, mesa i voća i povrća, jaja i grožđa!

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisalo je Treći javni poziv IPARD za ulaganja u preradu za investicije u izgradnju, kao i nabavku nove opreme i mehanizacije...

Nastavi sa čitanjem...

.

Nova verzija Pravilnika za IPARD - Mera 3

Status: AKTIVAN

U prilogu možete pogledati najnoviju verziju pravilnika koji se odnosi o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva...

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan javni poziv za IPARD za izgradnju objekata i nabavku nove opreme i mehanizacije!

Status: ZATVOREN

Peti Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava – kupovinu nove mehanizacije i opreme, kao i izgradnju objekata je raspisan...

Nastavi sa čitanjem...

.

Raspisan IPARD javni poziv za nabavku novog traktora

Status: ZATVOREN

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisuje Četvrti Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora.

Nastavi sa čitanjem...

.